TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI

TAKİP ET

Türk-Alman Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağını duyurmaktan mutluluk duyar.

Türk-Alman Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağını duyurmaktan mutluluk duyar.

Üniversitemiz, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek altıncı maddesi ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik çerçevesinde hareket ederek, toplam 5 (beş) sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecektir.

Adayların seçim sürecinde, 2022 KPSSP3 sınav sonuç belgesi puanının yüzde yetmişi ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puana sahip adaylardan başlanarak toplam alınacak personel sayısının on (10) katı kadar aday, yazılı/uygulamalı ve sözlü sınav için seçilecektir. KPSS puanı olmayan adayların KPSS puanı 70 olarak kabul edilecektir. Yabancı dil belgesi ibraz etmeyen adayların puanı ise sıfır olacaktır.

Adaylar, başvuruda bulunabilecekleri pozisyonlardan en fazla iki tanesi için başvuru yapma hakkına sahiptirler. Başvurular, belirtilen belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasıyla birlikte 21 Ağustos 2023 ile 13 Eylül 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Türk-Alman Üniversitesi – Kamu İşe Alım hizmeti ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Elden veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48'inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak,

- İlgili mühendislik bölümlerinden mezun olmak,

- İlgili alanlarda belirli yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak,

- Güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmek,

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik hükümlerini kabul etmek,

- İyi bir muhakeme yeteneği ve takım çalışmasına yatkın olmak,

- Muvazzaf askerlik hizmeti gereksinimlerini yerine getirmiş olmak.

Türk-Alman Üniversitesi olarak, nitelikli ve yetenekli bireylerin katkılarıyla daha da güçlenmeye ve ileriye taşınmaya devam edeceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda, uygun adayları aramıza katılmaya davet ediyoruz.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ