TRT Kurumu Personel Alımı Başvuruları Başladı! KPSS Şartı Aranmıyor!

TAKİP ET

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), farklı şehirlerde ve yurt dışı ofislerinde görevlendirmek üzere yeni personel alımları gerçekleştirecek. Bu alımlara dair başvuru süreci, şartlar ve ayrıntılar hakkındaki bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. TRT personel alımı ile ilgili önemli detaylar için okumaya devam edin.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Ağ ve Ağ Güvenliği Mühendisi alımı için Ankara, İstanbul illeri ile yurt dışı ofislerinde iş başvurularını kabul etmeye başladı. TRT'nin Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan personel alımına ilişkin süreç ve başvuru detayları bu yazımızda yer almaktadır.

TRT Personel Alımı - Alınan Personeller Ne İş Yapar? 

TRT personel alımı kapsamında Ağ ve Ağ Güvenliği Mühendisi olarak görev yapacak adaylar, İstanbul, Ankara ve yurt dışı ofislerine ait bilişim ağ sistemlerinin yönetimini üstleneceklerdir. Bu kapsamda ağ altyapısının planlanması, güvenliğinin sağlanması, projelendirme faaliyetleri, aktif ağ cihazlarının seçimi ve düzenlemeleri gibi görevleri yerine getireceklerdir. Ayrıca projelerin hazırlık aşamalarından son entegrasyon aşamalarına kadar olan süreçlerde aktif bir rol üstleneceklerdir.

TRT Personel Alım Şartları Nedir? 

Bilgi İşlem Merkezlerinde Ağ ve Ağ Güvenliği Alanında Deneyim: Adayların en az dört yıl Ağ ve Ağ Güvenliği alanında deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Firewall, IPS/IDS Ağ Güvenlik Çözümleri Deneyimi: Adayların Firewall, IPS/IDS ağ güvenlik çözümleri alanında en az üç yıl deneyim ve bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Ağ Güvenlik Çözümleri Tecrübesi: Adayların en az iki tanesi (Web Gateway, E-mail Gateway, VPN, WAF, Database Security, DNS Security, Server/Endpoint Security) ağ güvenlik çözümleri ile ilgili en az üç yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

Diğer özel şartlar ve başvuru detayları için aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Başvuru yapacak adaylar, ilgili şartları karşıladıklarından emin olmalı ve başvuru sürecini doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlamalıdırlar.

Personel Alım Süreci - Mezuniyet Nitelikleri 

Başvuracak adayların, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular online olarak yapılacaktır. Adaylar başvurularını aşağıda yer alan başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirebilirler.

Başvuru Linki

trt trt personel alımı trt işçi alımı personel alımı 2023 işçi alımı