TBMM KPSS 60 Puanıyla Kadrolu Memur Alımı! Online Başvuru Yapabiliyorsunuz!

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesindeki kadrolu memur alımı için başvurular alınıyor. KPSS 60 puanıyla gerçekleşecek olan personel atama sürecine dair tüm önemli ayrıntıları ve başvuru şartlarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

TBMM, güncel kadrolu memur personel alımı başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Adaylar KPSS 60 puanıyla başvuru yapabilmektedir. TBMM bünyesinde "Kreş, Gündüz Bakımevi ve Anaokulu" ile "İdari Teşkilatı" için personel alımı sürecine dair tüm önemli bilgileri ve başvuru şartlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

 

TBMM Kadrolu Memur Personel Alımı İçin Aranan Şartlar

TBMM bünyesine yapılan personel alımı başvuruları için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'ndaki genel hususlara uygun olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve en az 60 puan almış olmaları gibi koşullar aranmaktadır.

 

Kadrolu Memur Alımı Mezuniyet Şartları Nelerdir?

Anaokulu Öğretmeni alımı için 8 kadro bulunmaktadır. Adayların, okul öncesi öğretmenliği veya anaokulu öğretmenliği lisans programlarından mezun olmaları gerekmektedir. Bakıcı Anne alımı için ise 5 kadro ayrılmıştır. Bu pozisyon için adayların, mesleki eğitim veren liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi alanında eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

TBMM Personel Alımı Başvuru Süreci Ne Zaman Sona Eriyor? 

Adaylar, başvurularını 11 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Tüm detaylara hızla erişim sağlamak için bu kılavuzu ve online başvuru ekranını kullanabilirsiniz.

Başvuru Ekranı

Başvuru Kılavuzu

tbmm memur alımı memur alımı 2023 kadrolu memur alımı