ÖSYM'den Son Dakika Duyuruları: YKS, EKPSS ve e-YDS Sınavlarıyla İlgili Önemli Gelişmeler!

TAKİP ET

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), adayların heyecanla beklediği sınavlarla ilgili önemli duyuruları bugün yaptı. İşte detaylar:

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), adayların heyecanla beklediği sınavlarla ilgili önemli duyuruları bugün yaptı. İşte detaylar:

 

YKS Adaylarına Müjde: Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı!

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylar için beklenen gün geldi. ÖSYM, YKS sınav giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu. Adaylar, belgelere T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ulaşabilirler.

 

EKPSS Sonuçları Açıklandı: Tercihler Başlıyor!

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları da artık açıklandı. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden kontrol edebilirler. Sonuçların duyurulmasıyla birlikte EKPSS tercih süreci de başladı.

 

e-YDS Adaylarına Önemli Bilgilendirme

ÖSYM, elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) ile ilgili de önemli duyurular yaptı. e-YDS 2024/6 (İngilizce) sınavı için sınav günü açık tutulacak il/ilçe nüfus müdürlükleri listesi ile e-YDS 2024/6 (İngilizce) ve e-YDS 2024/7 (Almanca/Fransızca) sınavlarına giriş belgeleri erişime açıldı.

 

2024-YDUS 1. Dönem Sınavı: Giriş Belgeleri Yayımlandı!

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2024-YDUS) 1. dönem sınavına katılacak adaylar için de sınav giriş belgeleri yayımlandı. Adaylar, belgelere ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişebilirler.

 

2024-EKPSS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Görüntülenebilir

2024-EKPSS'ye giren adaylar, cevap kâğıtları ve kendi verdikleri cevapları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden görüntüleyebilirler.

 

Sınavlarla ilgili en güncel bilgilere ve giriş belgelerine erişmek için ÖSYM'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.