Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı

TAKİP ET

Harika bir fırsat kapınızı çalıyor! Nükleer Düzenleme Kurumu, 27 kişilik Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı pozisyonuna atama yapmak üzere giriş sınavı düzenleyecek. İşte bu önemli fırsatla ilgili detaylar:

Genel Açıklamalar

Kurumumuz Merkez Teşkilatı kadrolarında görev yapmak üzere, Nükleer Düzenleme Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde aşağıda belirtilen öğrenim dallarında Genel İdari Hizmetler sınıfından 9’uncu derece kadroya giriş sınavı ile 27 Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı alınacaktır.

 

Grup Öğrenim Dalı- Kadro Sayısı- Puan Türü- Taban Puanı

1. Grup Çevre Mühendisliği- 1- KPSSP1- 80

2. Grup Endüstri Mühendisliği- 2- KPSSP1- 80

3. Grup Fizik- 6- KPSSP1- 70

4. Grup Fizik Mühendisliği- 6- KPSSP1- 70

5. Grup Kimya Mühendisliği- 1- KPSSP1- 80

6. Grup Nükleer Enerji Mühendisliği- 7- KPSSP1- 70

7. Grup Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri- 2- KPSSP30 veya KPSSP32- 80

8. Grup Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler- 2- KPSSP35 veya KPSSP36 veya KPSSP37- 80

TOPLAM 27

 

Sınav Tarihi ve Yeri

Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı, sözlü sınav şeklinde 13- 24 Kasım 2023 tarihleri arasında Nükleer Düzenleme Kurumu, Devlet Mahallesi 85. Cadde No.: 5 Çankaya / ANKARA adresinde yapılacaktır.

 

Başvuru Şartları

Giriş sınavına katılmak için aşağıdaki şartları taşımanız gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımalısınız.

- 01.01.2023 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmalısınız.

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2022 veya 2023 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavları (KPSS Lisans) sonuçlarına göre yukarıdaki tabloda öğrenim dalınıza göre belirtilen taban puanı almış olmalısınız.

- İngilizce dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçlarına göre en az (D) seviyesinde veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmalısınız.

- Yukarıdaki tabloda belirtilen 7 ve 8’inci grup için ilgili lisans eğitimini almış bir mezun olmalısınız.

 

Sınav Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

- Sınav başvuruları 25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te başlayacak ve 9 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 23.59’a kadar devam edecektir.

- Başvuruları e-Devlet üzerinden "Nükleer Düzenleme Kurumu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapmanız gerekmektedir.

- Her aday yalnızca bir grup için başvuruda bulunabilir.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı tamamlayın ve hayallerinizdeki kariyere bir adım daha yaklaşın! Başarılar dileriz.