Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden 10 Adet Sözleşmeli Personel Alım İlanı

TAKİP ET

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu. İlgili alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca gerçekleştirilecek.

Başvuruların kabul edileceği kadro sayısı 10 olup, adayların belirlenmiş niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. Adaylardan istenen şartlar arasında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine uygunluk, tercih edilen pozisyonun gerektirdiği nitelikleri taşıma, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamış olma gibi kriterler bulunuyor.

Başvuracak adayların daha önce çalıştıkları kurumlarca sözleşmelerinin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareketler nedeniyle feshedilmemiş veya Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar dışında sözleşmeyi tek taraflı feshetmemiş olmaları gerekmektedir.

Başvuru sürecinde, adayların sadece bir kadroya başvurabileceği ve birden fazla kadroya başvuranların başvurularının geçersiz sayılacağı belirtilirken, Kamu Haklarından Mahrum Bırakılma Kararnamesi ile çıkarılan adayların başvuru yapma hakkının olmadığı ifade edildi.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, adayların sağlık durumlarının görev yapmaya uygun olduğunu belgelemeleri gerekmekte olup, bu belge atanmaya hak kazanan adaylardan talep edilecektir.

Başvurular, Üniversitenin resmî web sitesi (www.mu.edu.tr) üzerinden temin edilebilecek başvuru formu ve gerekli belgeler ile Üniversitenin Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya noterden onaylı vekalet ile yapılacaktır. Ancak posta, fax, e-posta veya internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru belgeleri arasında başvuru formu, 2022 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, mezuniyet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü ve özel şartlarda istenen diğer belgeler yer almaktadır.

Adayların KPSS puan türü ve yılı, ÖSYM web servisleri üzerinden kontrol edilecektir. Bu kapsamda tercih edilen pozisyona uygun olmayan puanlar dikkate alınmayacaktır.

Gerçeğe aykırı belge veren adaylara yasal işlem yapılacak ve yerleştirme işlemi yapılmış olsa dahi, bedel yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru sürecine ilişkin detaylara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi resmî web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABER METNİ İÇİN TIKLAYINIZ