KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 11 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

TAKİP ET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, aşağıda belirtilen pozisyonlar için toplam 11 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular, KPSS puan sıralamasına göre yapılacak ve adaylar ilgili genel ve özel şartları sağlamalıdır.

1. Mühendis: Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmalı ve alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmalıdır.

2. Büro Personeli: Maliye, Muhasebe, Vergi Uygulamaları ve İşletme Yönetimi ön lisans programlarından mezun olmalı ve en az 1 yıl muhasebe veya büro işleri alanında mesleki tecrübesi olmalıdır.

3. Hemşire: Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmalı ve en az 2 yıl alanında mesleki tecrübesi olmalıdır.

4. Destek Personeli (Erkek): Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmalı ve temizlik işleri, eşya ve evrak taşıma, yemek servisi gibi görevleri yerine getirebilmelidir.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun yaş şartlarını taşıması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği bulunmaması gibi genel şartlar aranmaktadır.

Başvurular için son tarih belirlenmiştir ve birden fazla kadroya başvuru yapılamamaktadır. Sözleşmeli olarak istihdam edilenler, görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü olmamalıdır. Ayrıca, adayların KPSS puanlarının yüksek olması tek başına yeterli değildir; ilan edilen genel ve özel şartlara da uygun olmaları gerekmektedir.

Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uygulanacak ve eşit puan durumunda mezuniyet ve doğum tarihleri öncelik kriterleri olacaktır.

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar ve atanmaya hak kazanan adaylar için arşiv araştırması yapılacaktır.

Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, Üniversitenin merkez birimlerinde ve bağlı ilçelerde görevlendirilecektir.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Başvuru Yeri/Adresi: Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:22 Merkez / Kütahya

Başvuru Tarihleri: Resmî Gazete ‘de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Adaylar, başvurularını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Üniversitemiz web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Posta/kargo yoluyla yapılacak başvurularda yaşanabilecek gecikmelerde ve eksikliklerde Üniversite sorumlu olmayacaktır

Başvurular için belirtilen süre içinde yapılmalı ve uygun şartlara sahip adaylar değerlendirmeye alınacaktır. Bu fırsatı değerlendiren adayların başarılarının devamını dileriz.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ