KPSS 60 PUANLA 15 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

TAKİP ET

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), büyüyen kadrosuna katkıda bulunmak amacıyla, 657 sayılı Kanun'un 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli personel alımı yapacak.

KPSS 60 PUANLA 15 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), büyüyen kadrosuna katkıda bulunmak amacıyla, 657 sayılı Kanun'un 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli personel alımı yapacak. Enstitü tarafından yayımlanan ilanda, 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak, 15 kişilik Destek Personeli (Bahçe Bakımı ve Düzenlenmesi-Erkek) pozisyonuna alım yapılacağı belirtildi.

Başvuru süreci 17 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve adaylar için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2023 olarak açıklandı. İlanla birlikte belirtilen şartları taşıyan adaylar, 35 yaşını doldurmamış olmaları şartıyla başvuru yapma hakkına sahipler. Ayrıca adayların, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan P94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.

Başvuracak adayların arşiv araştırması sonucunun olumlu olması ve askerlikle ilişiğinin bulunmaması da başvuru şartları arasında yer alıyor. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamış olmaları da başvuru koşullarından biri olarak belirtilmiş.

Başvuru belgeleri arasında başvuru formu, 1 adet fotoğraf, 2022 KPSS Sonuç Belgesi, Adli Sicil Belgesi, Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi, Nüfus Cüzdan Sureti, Diploma veya Mezun Belgesi ve İkametgâh belgesi istenmektedir. Adaylar eksiksiz doldurulmuş başvuru formunu ve diğer belgeleri Enstitümüz Personel Daire Başkanlığı'na şahsen teslim edebilecekleri gibi posta yoluyla da iletebilirler.

Adayların KPSS puanları eşit olduğu takdirde, mezuniyet notu yüksek olana öncelik verilecek ve bu durumda da eşitlik bulunuyorsa mezuniyet tarihi önce olan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, başvuruların titizlikle değerlendirileceğini ve KPSS puanı yüksek olan adayların başvurularının tek başına yeterli olmadığını belirtti. Başvuru yapacak adayların, ilanda belirtilen genel ve özel şartlara da uygun olmaları gerekmektedir.

Yapılan değerlendirme sonucunda atama hakkı kazanan adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak. Ancak sözleşme imzalanan adaylar, belirtilen şartları yerine getirmezlerse, sözleşmeleri bir ay içinde feshedilecektir.

İYTE'nin bu duyurusu, pek çok aday için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Başvuru sürecinin ve şartların detaylıca belirtildiği duyuruda, adaylardan eksiksiz ve doğru belgelerle başvuru yapmaları isteniyor.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu fırsatı sunan adaylara başarılar dilerken, ilgili duyuruların tamamına http://www.iyte.edu.tr/ adresinden ulaşılabileceği belirtildi. Adaylar ayrıca başvuru süreciyle ilgili herhangi bir sorun yaşamamak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirler.''

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ