KPSS 50 PUAN – 70 PUAN İLE 6 BİN 954 MEMUR ALIMI İLANI YAYIMLANDI

TAKİP ET

Sevgili Gençlik ve Spor Bakanlığı Takipçileri, Bugün sizleri heyecanlandıracak büyük bir duyuruyla karşınızdayız! Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 2023 yılında toplamda 6954 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Bu alımlarla birlikte, büro personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog pozisyonları için yeni iş arkadaşları arayışımızı başlatıyoruz.

KPSS 50 PUAN – 70 PUAN İLE 6 BİN 954 MEMUR ALIMI İLANI YAYIMLANDI

Sevgili Gençlik ve Spor Bakanlığı Takipçileri,

Bugün sizleri heyecanlandıracak büyük bir duyuruyla karşınızdayız! Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 2023 yılında toplamda 6954 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Bu alımlarla birlikte, büro personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog pozisyonları için yeni iş arkadaşları arayışımızı başlatıyoruz.

Siz de Gençlik ve Spor Bakanlığı ailesinin bir parçası olmak isterseniz, aşağıda detaylarını bulacağınız pozisyonlara yönelik başvurularınızı yapabilirsiniz:

1. Psikolog Pozisyonu:

- Üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren Psikoloji bölümü mezunu veya Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen denk bölümlerden mezun olmak.

- 2022 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak.

- Toplam 400 kişilik kontenjan.

2. Büro Personeli Pozisyonu:

- Üniversitelerin lisans düzeyinde İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden mezun olmak veya Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen denk bölümlerden mezun olmak.

- 2022 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak.

- Toplam 3150 kişilik kontenjan.

3. Destek Personeli (Temizlik) Pozisyonu:

- Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarından mezun olmak.

- Erkek adaylar için 2022 yılı KPSS B grubu KPSS P94 puan türünde en az 50 puan almış olmak. Kontenjan: 1582

- Kadın adaylar için 2022 yılı KPSS B grubu KPSS P94 puan türünde en az 50 puan almış olmak. Kontenjan: 1618

Başvuru Şartları:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinin belirtilen alt bentlerindeki şartları taşımak.

- Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak.

- Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

- Sağlık sorunu bulunmamak, tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak.

- Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

Başvurular, 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve 01 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. E-devlet üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve başvuru detayları için Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz kariyere bir adım daha yaklaşma fırsatını kaçırmayın! Gençlik ve Spor Bakanlığı ailesine katılarak ülkemizin gençlerine ve sporuna katkıda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı bekliyor, tüm adaylara başarılar diliyoruz!

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ