Haziran Ayında Burçlar: Yay, Oğlak, Kova, Balık

TAKİP ET

Koca bir senenin ortası, yaz mevsiminin başlangıcı olan Haziran ayına girmiş bulunuyoruz. Uzman astrologlara göre Haziran ayı içsel dönüşümün ve yenilenmenin de habercisi olmakla birlikte, her bir burcun kendine özgü özellikleri, enerjileri ve hedeflerinin daha da belirginleşeceği bir ay olacak. 

Koca bir senenin ortası, yaz mevsiminin başlangıcı olan Haziran ayına girmiş bulunuyoruz. Uzman astrologlara göre Haziran ayı içsel dönüşümün ve yenilenmenin de habercisi olmakla birlikte, her bir burcun kendine özgü özellikleri, enerjileri ve hedeflerinin daha da belirginleşeceği bir ay olacak.

Peki, Haziran ayında yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor? 

Haziran Ayı Burç Yorumları: Yay, Oğlak, Kova, Balık 

 

Yay

Para hırsının gözünüzü kör etmesine izin vermeyin. Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşayacaksınız, öyle ki, bu gelişmeler sizi daha fazla çalışmaya, daha fazla fırsat peşinde koşturmaya yöneltecek. Ancak, bu süreçte mumkün olduğunca ihtiyatlı yaklaşmalısınız, kendinizden taviz vermemeli, kazanç sağlamak adına, kendi kişiliğinize aykırı davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız. 

Duyguları zirvede yaşıyor, hedeflerinize hırsla bağlanıyorsunuz. Doğal tabiatınıza aykırı davranın demiyoruz ancak, Haziran ayında bilhassa sağduyulu yaklaşmanızı, mantığınızı ön planda tutmanızı tavsiye ediyoruz. Aşk her daim hayatınızda yer alıyor, fazlasıyla önem veriyorsunuz, ancak hayatınızın akışına sert bir şekilde yön vermemeli. 

Oğlak 

Kendinize güveniyor, atacağınız her adımın var edeceği potansiyel riskleri analiz ediyor, her türlü olaya karşı kuşkucu bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Haziran ayında da aynı şekilde kuşkucu bir şekilde yaklaşmanızı, alacağınız kararları, yapacağınız başlangıçları iyi düşünmeli, ayrıntılı gözden geçirmelisiniz. 

Çevrenizdeki insanların, özellikle de çalışma arkadaşlarınızın sizin gibi zeki, kuşkucu ve stratejik yaklaşan insanlar olmasını istiyorsunuz, fakat Haziran ayı, bu açıdan biraz problemli geçebilir. Çevrenizde her an size yardımcı olmaya hazır, enerjisini, vaktini size destek olmak amaçlı kullanabilecek kişileri görün ve onları varlığını bilerek, karamsar hissetmekten uzak durun. 

Kova

Emir altında çalışmaya aykırı yapınız kaynaklı, kendi işinizi yaptığınızı ön görerek uyarıda bulunmak istiyoruz. Haziran ayı süresince tedbiri elden bırakmamalı, anlık hevesler ile yeni girişimlere atılmamalı, işinizde çizeceğiniz sınırları mantık sınırları dahilinde çizmelisiniz. 

Risk oranını minimum seviyede olduğu bir aile mesleği varsa, size miras kalan, o mesleği icra edebilirsiniz, en azından bir süre gözden geçirebilirsiniz. Zira, her daim modern-yeni yöntemler size başarı getirmez. 

Düşüncelerinizde, hedeflerinizde istekçi tavrınız, özgür düşünme biçiminiz size genellikle başarı getiriyor olsa da, en azından Haziran ayı süresince temkinli şekilde adımlar atmalı, büyük başarıları hedeflerken elde edecebileceğiniz fırsatları gözden kaçırmamalısınız. 

Balık

Kendinizi rahat bırakmalısınız. Savaşta değilsiniz, duygularınızla, hedeflerinizle, hayallerinizle verdiğiniz savaşa Haziran ayında son vermelisiniz. Bu ay süresince kendinizi kanıtlayabileceğiniz, ispat edebileceğiniz çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Tek gereken, gözlerinizi yukarıya değil, önünüze çevirmeniz. Sorumluluklardan kaçamazsınız, isyankar ruh halinizi bir kenara koyup, yaşadığınız hayatı kabullenmeli ve mutlu olabileceğiniz anların farkına varmalısınız. 

Her daim içinizde olan huzursuzluk, gerginlik hissi, bu ay artış gösterebilir. Ancak, bu artışın ardında bir anlam aramadığınız müddetçe, hayatınızı olumsuz yönde etkilemeyecektir. Bu süre zarfında meditasyon, çeşitli sosyal aktiviteler size iyi gelecektir. Birçok işi aynı anda yapamazsınız, kendinizi parçalara ayıramazsınız, nasıl aynı an da birden çok yerde olamıyorsunuz, aynı an da birden çok işi de tam performans yapamazsınız. 

balık kova yay oğlak astroloji burçlar burç yorumları