Haziran Ayında Burçlar: İkizler, Başak, Terazi, Akrep

TAKİP ET

Koca bir senenin ortası, yaz mevsiminin başlangıcı olan Haziran ayına girmiş bulunuyoruz. Uzman astrologlara göre Haziran ayı içsel dönüşümün ve yenilenmenin de habercisi olmakla birlikte, her bir burcun kendine özgü özellikleri, enerjileri ve hedeflerinin daha da belirginleşeceği bir ay olacak.

Koca bir senenin ortası, yaz mevsiminin başlangıcı olan Haziran ayına girmiş bulunuyoruz. Uzman astrologlara göre Haziran ayı içsel dönüşümün ve yenilenmenin de habercisi olmakla birlikte, her bir burcun kendine özgü özellikleri, enerjileri ve hedeflerinin daha da belirginleşeceği bir ay olacak.

Peki, Haziran ayında koç, boğa, yengeç ve aslan burçlarını neler bekliyor? 

Haziran Ayı Burç Yorumları: İkizler, Başak, Terazi, Akrep 

 

İkizler

Bu ay merkül sizin kişisel evinizde bulunuyor. Haliyle, mantık ve sağduyulu yaklaşım konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Mümkün olduğunca kontrolü elinizde tutarak, anlık duygusal-ruhsal değişimlerinize bağlı kalmadan mantıksal kararlar almaya çalışın. Hedeflerinde başarıya ulaşmanız için, karşınıza çıkan fırsatlara, karar verme durumlarına sakince yaklaşmanız, mantığınız doğrultusunda adımlar atmanız gerekiyor. 

Bazı zorluklar, engel gibi gözüken durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak kontrolü elinizde bulundurduğunuz sürece, karamsar yaklaşımlar sergilemediğiniz müddetçe aşabileceğiniz sorunlar söz konusu. 

Unutmayın, şuan bulunduğunuz noktaya, sadece sizin doğrularınız ile ulaşmadınız. Bu sebeple doğrularınız söz konusu olduğunda katı bir inatçılık sergilemeyin, karşı tarafa şans tanıyın ve hayatın size sunacağı farklı bakış açılarını kabullenin. 

Başak

Evet, beklediğiniz an geldi. Güneş, kariyer evinizde bulunuyor ve çeşitli kariyer fırsatlarını görebilmeniz adına yolunuzu aydınlatıyor. Mevcut işlerinizde daha rahat bir şekilde başarıya ulaşacağınız bir söz konusu. Ancak, dikka etmeniz gereken bir durum söz konusu, başarı hırsına kapılıp, kontrolsüz şekilde kararlar almamalısınız. İşlerinizde çizeceğiniz sınırlar, gerçekleştirebileceğiniz ve en iyi performansınız sergileyeceğiniz sınırlar olmalı. 

Güneş'in kariyer evinizde bulunması, iş hayatınızda size sert, inatçı ve katı disiplinli bir tutum empoze edebilir. Bu sebeple, kendi hissettiğiniz tavrınız ile karşı tarafına yansıyan tavrınız farklılık sergileyebilir, dikkat etmelisiniz. 

Ding dong! Aşk kapınızı çalıyor! Haziran ayı, sizin için belki bir kaptan edasıyla farklı aşklara açılan bir macera, belki de bir şair edasıyla bağlanacağız ömürlük bir aşk sunabilir. Aslında bunu belirleyecek olan durum, sizin tutumunuz, yaklaşım şekliniz. Hazır hissediyorsanız eğer ki kendinizi, o halde neden tereddüt ediyorsunuz birisine bağlanmak adına. 

Terazi 

Güçlüsünüz, enerjiniz yüksek, kendinize olan güveniniz tam, karamsarlıktan eser yok. Peki, daha ne istiyorsunuz? 

İlişkilerinizde sorun olarak gördüğünüz durumlar, belki de zaman içerisinde çözülecek, zamana bağlı çözülmesi gereken ilişkinin dönüm noktalarıdır. Bu sebeple "İlişkim sorunlu" düşüncesinde çıkmanız ve problem yaratıyor olarak gözüken durumları irdelemeniz, çözüme kavuşturmalısınız. 

Haziran ayında sağlık yönünde dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle de beslenme şekliniz dengesiz ise, en kısa süre içerisinde bir düzen vermeli, sağlıklı bir rutin oluşturmalısınız. Vücut genelinde geçiçi ağrı, halsizlik problemi yaşayabilirsiniz. Aslında, bu durumun sebebi de, sizin hızlı hareket etmeniz, hiperatif bir çocuk edasıyla oradan oraya koşturmanız. Bazen farkında olmadan küçük kazalar yaşamanız...

Akrep

Kendinizi ispat etmek, hedeflemiş olduğunuz fırsatlara ulaşmak için daha neyi bekliyorsunuz? Neden kendinizden şüphe ediyorsunuz. Siz değil misiniz, her türlü ihtimali göz önünde bulundurup, risk analizi yapıp, sıkı çalışan ve mükemmeliyetçi bir yaklaşım doğrultusunda tam performans işlerinize odaklanan. Eee, o halde neden tereddüt ediyorsunuz? Haziran ayı, kendinize gelmeniz, silkelenmeniz gereken bir ay. Duygusal buhranlarınızı bir kenara bırakmalı, kabuğunuzu yırtıp dışarı çıkmalısınız. Mantığınızı göz ardı etmediğiniz müddetçe size hiçbir şey zarar veremez. 

Duygularınızı bir nebze de olsa bastırmalı, o sevmediğiniz ancak mantıksal düşünen yönünüzü denkleme dahil etmelisiniz. Aksi taktirde, iş hayatınızda ve ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. 

 

 

ikizler başak terazi akrep astroloji haziran