BOLU İL ÖZEL İDARESİ PERSONEL ALIMI

TAKİP ET

Kamu kurumları arasında saygın bir yere sahip olan Bolu İl Özel İdaresi, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve büyüme hedeflerine ulaşmak için 7 yeni sözleşmeli memur alımı yapacak. Bu heyecan verici ilan, siz değerli adaylara kapılarını ardına kadar açıyor.

Bolu İl Özel İdaresi, geleceğin başarılı memurlarını arıyor! Şimdi sizin için gerçek bir fırsat sunuyoruz.

Kamu kurumları arasında saygın bir yere sahip olan Bolu İl Özel İdaresi, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve büyüme hedeflerine ulaşmak için 7 yeni sözleşmeli memur alımı yapacak. Bu heyecan verici ilan, siz değerli adaylara kapılarını ardına kadar açıyor.

Eğer inşaat teknikerliği ön lisans programından mezun olduysanız, bu sizin için büyük bir fırsat! Bolu İl Özel İdaresi, başvurularınızı bekliyor. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almış olmanız gerekiyor. Ancak bu yeterli değil, çünkü belirli genel şartlara da uymanız gerekiyor. Türk vatandaşı olmanız, kamu haklarından mahrum bulunmamanız ve belirli suçlardan hüküm giymemiş olmanız gerekiyor. Ayrıca, askerlik durumunuz ve sağlık koşullarınız da başvuru şartları arasında yer alıyor.

Başvurularınızı 05/06/2023 - 16/06/2023 tarihleri arasında gerçekleştirebilirsiniz. Başvurularınızı şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne iletebilirsiniz. Ayrıca, modern çağın gereksinimlerine uygun olarak, başvurularınızı elektronik ortamda da gerçekleştirebilirsiniz.

Bolu İl Özel İdaresi, sadece bir kurum değil, aynı zamanda bir kariyer yolculuğudur. Sizlerin yetenekleri, çalışkanlığı ve azmi, kurumu daha da güçlendirecek ve başarılarını katlayacaktır.

Bu muhteşem fırsatı kaçırmayın ve Bolu İl Özel İdaresi'nde kendi geleceğinizi şekillendirme şansını yakalayın. İlerlemek için atmanız gereken adımı atmaktan çekinmeyin.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI:

İlan edilen tekniker pozisyonuna atanmak için başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ıncı maddesi ile 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

Türk Vatandaşı olmak,  

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,  

Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.  

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

İlan edilen pozisyonlar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Başvuru detayları ve ilan metni için tıklayabilirsiniz. Unutmayın, başarı sizin elinizdedir. Bolu İl Özel İdaresi'nde kariyerinizin zirvesine çıkma fırsatını kaçırmayın! Başarılar dileriz.