AİLE BAKANLIĞI SYDV PERSONEL ALIMI BAŞLADI

TAKİP ET

Çumra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Kamu Personeli Alımı Kamu kurumları toplumun refahı ve ihtiyaçlarının karşılanması için önemli bir rol oynamaktadır. Bu kapsamda, Çumra ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Siz de bu önemli görev için başvuruda bulunabilir ve toplumun ihtiyaç sahiplerine yardım etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Çumra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Kamu Personeli Alımı

Kamu kurumları toplumun refahı ve ihtiyaçlarının karşılanması için önemli bir rol oynamaktadır. Bu kapsamda, Çumra ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Siz de bu önemli görev için başvuruda bulunabilir ve toplumun ihtiyaç sahiplerine yardım etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Başvuru Koşullarıyla İlgili Detaylar

Başvuruda bulunmadan önce, belirli koşulları yerine getirmeniz gerekmektedir. İlk olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız şartı aranmaktadır. Ayrıca, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmanız gerekmektedir. Askerlik durumunuzda herhangi bir sorun bulunmamalı, medeni haklarınızın tam olması ve kamu haklarından mahrum kalmamış olmanız gerekmektedir.

Adaylardan istenen bir diğer önemli koşul, hapis cezası almamış olmanız ve yüz kızartıcı suçlar işlememiş olmanızdır. Gereken sorumlulukları yerine getirmeniz için engel bir durumunuzun olmaması beklenmektedir. Ayrıca, KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri almanız gerekmektedir.

Lisans mezunu olmanız ve ilgili bölümleri başarıyla bitirmeniz, başvurunuz için bir diğer önemli şarttır. Ayrıca, yabancı dil bilgisi ve bilgisayar kullanma becerisi de aranan özellikler arasındadır. İstenen diğer özel şartları da yerine getirmeniz beklenmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Kamu personeli alımı için başvururken belirli belgeleri hazırlamanız gerekmektedir. Özgeçmişinizin yanı sıra, nüfus cüzdanı fotokopisi ve aile kayıt örneği sunmanız istenmektedir. Ayrıca, diploma aslını ve fotokopisini, KPSS P3 belgesini, ikamet belgesini, sağlık raporunu, bilgisayar sertifikasını ve 4 adet vesikalık fotoğrafı da başvurunuzla birlikte teslim etmeniz gerekmektedir. Sicil belgesi de önemli belgeler arasındadır ve başvurudan önce temin edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi ve Süreci

Başvurularınızı yapmak için Konya ilinin Çumra ilçesinde bulunan Çumra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı'nın internet sitesi olan vakifilan.aile.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. İşlemlerinizi buradan gerçekleştirebilir ve başvuru formunu doldurabilirsiniz. Belgelerinizi de Çumra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı'na teslim etmeniz gerekmektedir.

Başvuruların kabul edileceği tarihler 12 Haziran 2023 ile 22 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurunuzun değerlendirilmesinin ardından, başarılı olan adaylar 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak mülakatlara katılmak üzere davet edilecektir.

Bu önemli görev için başvuruda bulunarak, toplumun ihtiyaç sahiplerine yardım etme fırsatını yakalayabilirsiniz. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı, adaylardan gerekli şartları yerine getirenleri daimî personel olarak görevlendirecektir. Unutmayın, bir kişiyi bile mutlu etmek, dünyayı değiştirmenin bir adımıdır. Başvurunuzu yaparak, hayatlarına dokunabileceğiniz birçok insanın umudu olabilirsiniz.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ